Αποστολή μας είναι να προσφέρουμε

υψηλά standard ποιότητας & design, 

στις χαμηλότερες τιμές τις αγοράς.

Λίγα λόγια για εμάς…

Η εταιρία Καπετανάκης επεξεργασία ξύλου, ως βιοτεχνία κατασκευής επίπλων και ξυλουργικής, εξειδικεύεται στα έπιπλα κουζίνας, ντουλάπας, υπνοδωματίου, πόρτες και σε όλων των ειδικών τις κατασκευές.

Διαθέτοντας άριστες εγκαταστάσεις και επενδύοντας σε νέα τεχνολογικά μηχανήματα, μπορούμε να καλύψουμε κάθε είδους ξυλουργική κατασκευή με μεγάλο πλεονέκτημα την άριστη ποιότητα σε ασυναγώνιστες τιμές.

Οι εγκαταστάσεις μας στη Βιομηχανική Περιοχή Ηρακλείου, είναι πρότυπο μηχανολογικού εξοπλισμού και στελεχωμένο με άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό, με πρωτοποριακές μεθόδους κοπής, επεξεργασίας και κολλήματος όπως την μοναδική τεχνολογία αδιαβροχοποίησης για τη μέγιστη διάρκεια των κατασκευών μας.

Σχεδιάζουμε προϊόντα βασισμένα στις τελευταίες τάσεις της παγκόσμιας βιομηχανίας. Χρώματα και υλικά, ανανεώνονται συνεχώς για να καλύπτουν τις ανάγκες και το γούστο κάθε πελάτη ξεχωριστά. Από την αρχική κατασκευή, μέχρι και την ανακαίνιση του χώρου σας, η εταιρία Καπετανάκης επεξεργασία ξύλου μπορεί να εγγυηθεί την υλοποίηση ενός project, βασισμένο στην ποιότητα, την αισθητική και την λειτουργικότητα.